Den rigtige badmintonketcher

En vigtig ”påvirker” som altid har bemærkelsesværdig vigtighed hos alle badminton-spiller vil altid være badmintonudstyr. Alle badmintonspiller har brug for en badminton ketcher der tilgodeser alle de krav som bedes opfyldt af det international badmintonforbund, samt et par badmintonsko. Badmintonudstyr er noget af det sportstilbehør hvor der sker højest nytænkning på området. Bla har badmintonproducenten Yonex i dette øjeblik skubbet Guinnesrekorden for hårdeste skud op til 493 km/t, som gør badminton til den uden sammenligning hurtigste sportsgren i verden.

En badmintonketcher vil altid være vigtig for alle badmintonatleter og vil typisk være lavet af grafit som er et kulfiber materiale. Graphit går for at være utrolig kraftigt men også fleksibelt, så det herved bliver opnåligt at udforme badmintonketcher der har til hensigt at agere som katapulter og trampoliner og give badmintonbolden meget øget hastighed i forhold til badmintonudøverens underarm kan. Som hovedregel findes der 3 unikke slags badmintonketcher. Hovedtung vægtbalance, med vægten mod grebet og neutral vægtbalance. De ketcherne som er hovedtunge badmintonketcher overføre mere speed i fjerbolden, men er derfor ikke i nærheden af at være hurtige i det hurtige og det defensive spil. De ketcherne som er hoved-lette badminton ketcher vil altid være hurtige i put-bolde spillet og forsvarende spil, men dog giver ketcheren ikke i nærheden af så meget fart til fjerbolden hvis der angribes. I sidste instans så har de ligelige vægtfordelte badmintonketcher en smule af de to fordele. Du kan også læse en del om badmintonstrenge på denne blog.

Sammen med alle sportsgrene er der fremstillere af grej. I fodbold er det Select samt Adidas der står for det meste af udviklingen. Hos badmintonsport er det Yonex fra Japan der står for hovedparten af alt opfinderri. Yonex er indehaver af rekorden for hurtigste smash og de er for det meste nummer 1 med innovative tekniker til produktion af badmintonketcher, badmintonsko samt badmintontilbehør. Yonex har ikke altid lavet grej. Det udsprang faktisk af fiske-flod af kork materiale. Det var faktisk en glimrende forretning indtil der kom fiskeflod i plast. Yonex grundlægger lovede nu at han aldrig i fremtiden ville overhales. Denne beslutning samt ideen om at producere badminton-ketcher, har gjort Yonex til markedsleder inden for badminton. Yonex er firmaet på verdensplan som er indehaver af flest patenter, som cementere at Yonex hele tiden fremstiller ny udvikling. Læs mere om Yonex på: http://en.wikipedia.org/wiki/Yonex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *