Ambassaden ser på webshops

I dag skal det handle om webshops, ikke så meget fordi jeg selv handler så meget på nettet, men fordi mange laver nogle åbenlyse fejl, der koster på deres bundlinje.

I dag skal mit lille udbrud handle om konvertering.

Jeg er meget øvet internetbruger og selvom jeg ikke handler på nettet, har jeg trods alt gjort det mange gange i løbet af årene, og når jeg ser rundt på nettet undrer det mig nogen gange at folk overhovedet vil starte en webshop på det grundlag de gør.

Det virker som om folk starter en webshop fordi de tror det er nemt og at kunderne bare kommer så længer man er repræsenteret. Det er ikke tilfældet.

Det bedste eksempel jeg kan komme med er folk der tror de kan sælge tøj og mode på nettet uden ordentlige billeder. Hør nu lige her folkens, at sælge noget visuelt som tøj kræver at mine øjen bliver tilfredsstillet så jeg får lyst til at købe. Det får jeg ikke at et par bukser på en mannequin i dårlig belysning med en dårlig baggrund.

Stram op og øg din konvertering med gode billeder.

Et par eksempler på nogle som gør det godt:

http://www.dressme.dk/ – sælger tøj og har SUPER lækre billeder.
http://www.trendybags.dk/ – sælger tasker og bruger kun skarpe fritlagte billeder.
http://suits-shoppen.dk/ – Dette er bobleren. En shop som tydeligvis har et mindre budget end de førstnævnte, men alligevel formår at fremstå meget professionelle.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *