Således vælger du den bedste mobiltelefon til dig

Denne artikel vil omhandle hvordan du får udvalgt den fedeste mobil og det billigste mobilabonnement.

Lige nu er det afgørende valg du støder på om du helst vil have en Apple iPhone eller Google Android mobil tlf. Apple’s iPhone er lavet af Apple og er den mobil telefon der er bedst brandet på mobilmarkedet. Fordelen ved iPhone er det flotte udseende  og alle de applikationer der virker sammen med denne. Ulempen er at Apple binder dig til bl.a. Apple’s iTunes og du derfor ikke kun kan isætte et kabel i mobiltelefonen og overføre info til mobilen – Det skal gå igennem iTunes på computeren. Markedet for Android er kendt for at der forekommer adskillige forskellige firmaer der laver smart phones med operativsystemet Google Android. Det lækre ved Google Android smart phones er at du ikke er bundet, modsat deres konkurrent Apple, og danskere derfor nemmere kan overføre filer og i praksis anvende mobilen præcis som man helst vil. På design fronten er de andre mobil producenter i den grad ved at efterkomme iPhone og mobilen kan gå hen og få det særdeles svært ude i fremtiden.

Hvordan ser fremtiden ud for mobiltelfoni og mobilabonnementer

I dag er små mobil selskaber startet op med gode ideér for mobilabonnementer for senere at blive opkøbt af de store spillere på markedet for mobiltelefoni når de mså mobilselskaber har fået så mange kunder at de udgør en konkurrent for de eksisterende firmaer på mobilmarkedet. Dette ser ud til at gentage sig selv, dog mindre ofte end set tidligere.

Når fremtiden omtales indenfor mobil telefoner, er der ingen tvivl om at udbuddet af smartphones der anvendes til at tilgå internettet har kraftigt eksploderet i de sene år og kun fortsætter med at stige. Mange eksperter forudser at der før der er gået fem år vil mange flere anvende mobilen til at tilgår internettet i stedet for PC’en i hjemmet. Af den grund er det kritisk at firmaer er parate til at servicere den kraftigt stigende mængde besøgende fra mobiltelefoner, om end de sælger fysiske varer eller services. Kina har f.eks. lige rundet 1 mia mobiltelefoner, så markedet stormer derudaf, og vi har ikke set det sidste endnu.

Kilder: http://mobildk.wordpress.com/ og http://www.comon.dk/art/217253/kina-runder-en-milliard-mobiltelefon-brugere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *